List of Contributions

Mrs. Maria Sousa

Contact Details

My Content

1 to 20 of 21 total
Posted By Maria Sousa 06-15-2022 20:40
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hello. Anyone come across this error while uploading a layer with thematics to Spectrum Spatial, using the Map Uploader? The Tab file coord system is GDA2020 epsg:7844, so I'm a bit confused as to why it's not recognising it? Could it be a units problem, since Spectrum reads the coord systems as epsg:7842? ...
Posted By Maria Sousa 03-03-2022 01:09
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hello. I'm continuing this thread as the issue I'm facing relates to the "Help" link. Ever since we've updated Spectrum to 2020 version, the Help button in SSA is linking to the default Precisely Help menu, instead of the External Link defined in the Global Properties on the Spatial Manager Console.  ...
Posted By Maria Sousa 07-15-2021 22:42
Found In Egroup: Spectrum Technology Platform
\ view thread
Hi All. Hope someone can clarify this for me. I'm trying to create a new search address in SSA using CLI. I've created a configuration file and downloaded the .jar file from the platform. I got an error when I tried to run it from my local machine Error: Could not find or load main class CLI ...
Posted By Maria Sousa 11-17-2020 23:32
Found In Egroup: MapInfo Pro
\ view thread
Hi Bob. Quick question, does MapInfo use the 3.7 version only? I'm asking as I already had 3.8 installed on my machine, and now I'm not sure if any of the samples are running correctly. Do I need to have all the libs in 3.7 folder? or is there a way for MapInfo to recognize the current version ...
Posted By Maria Sousa 06-24-2020 01:20
Found In Egroup: MapInfo Pro
\ view thread
Hi James. It does work, thanks for the tip :) Weird that it doesn't do that for Mapinfo 17. ------------------------------ Maria Sousa Network GIS Analyst WOOLWORTHS GROUP LTD Bella Vista NSW ------------------------------
Posted By Maria Sousa 06-24-2020 00:19
Found In Egroup: MapInfo Pro
\ view thread
Hi everyone. I'm getting the 'Incorrect tables are joined. Invalid join condition in WHERE clause.' when trying to run a SQL statement (see image) I just don't know what the problem is with this, as it recognizes the syntax as correct, but then when I hit run it gives the above error. FYI this ...
Posted By Maria Sousa 02-27-2020 17:10
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi Susan. I'll raise a ticket then. Thanks. ------------------------------ Maria Sousa Network GIS Analyst WOOLWORTHS GROUP LTD Bella Vista ------------------------------
Posted By Maria Sousa 02-26-2020 17:26
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi Monica. We're running on 2018.2. I didn't customize template outside, as it was giving an error. The template is using fields pretty ordinary. I should mention that the source table is extracted from SQL server and uploaded as a flat file (not a direct connection for now) The View Table ...
Posted By Maria Sousa 02-25-2020 18:44
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hello everyone. I've come across an issue with templates and View Tables. I've got a bunch of view tables created and wanted to append custom templates to them, but every time I click one of the view objects on the map I get the following error: Anyone else come across this issue? I find it ...
Posted By Maria Sousa 02-23-2020 17:49
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi Russell. We've installed our SSA  server in Azure environment.  The main obstacle we came across is SSA not supporting the use of Single Sign On / SAML authentication with Azure AD. I think it's being investigated by Pitney Bowes, as we raised an idea in the Ideas Portal https://ideas.pitne ...
Posted By Maria Sousa 02-09-2020 23:55
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi All. If this has been raised somewhere else let me know. We seem to have issues with the way the application presents itself in different mobile OS. For native Android phones works fine, displaying correctly the custom branding. When we use an iPhone or Pixel 3a, it seems to not read the ...
Posted By Maria Sousa 02-09-2020 20:04
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi James. Thanks for the reply. We were considering using the Maps JavaScript API, but it's good to know which one allows for the street view. ------------------------------ Maria Sousa Network GIS Analyst WOOLWORTHS GROUP LTD Bella Vista ------------------------------
Posted By Maria Sousa 02-04-2020 21:55
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi all. Just trying to figure out which Google Maps API might be better to use in SSA. Any suggestions? ------------------------------ Maria Sousa Network GIS Analyst WOOLWORTHS GROUP LTD Bella Vista ------------------------------
Posted By Maria Sousa 01-22-2020 22:59
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Updating this answer I was able to open the link, by RDP into the server. We had the issue happening again. When I go and check both the Table View and respective Layer XMLs they all point to the right resource, but on the Table View the tag shows as: viewdatasource It's easy to fix on ...
Posted By Maria Sousa 01-22-2020 00:55
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi Nalin. I'm not sure if I'll be able to view that xml file, as I don't have admin privileges on the Azure server where the application is installed. Might have to check with my IT department... I'll keep you posted. Many thanks Maria ------------------------------ Maria Sousa Network ...
Posted By Maria Sousa 01-21-2020 01:42
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi Nalin. I didn't noticed if the reference table was ok in the first instance.  Only noticed when I went back to spatial manager to change the style of the layers. Some were fine, but others were showing that issue. ------------------------------ Maria Sousa Network GIS Analyst WOOLWORTHS ...
Posted By Maria Sousa 01-21-2020 01:02
Found In Egroup: Spectrum Spatial (SSA/LIM)
\ view thread
Hi everyone. I'm coming across an annoying issue in Spatial Manager, hope someone can help. I've uploaded a table to the server, created a couple of view tables from that source. Then went and created the Layers from those views.  Finally I've added the layers to a map. Everything loads fine into ...
Posted By Maria Sousa 03-31-2019 18:06
Found In Egroup: MapInfo Pro Developers User Group
\ view thread
Hi All. Seems like Eric's solution worked.  Thank you both for the suggestion! Maria ------------------------------ Maria Sousa Network GIS Analyst ------------------------------
Posted By Maria Sousa 03-28-2019 00:49
Found In Egroup: MapInfo Pro Developers User Group
\ view thread
Hi everyone. Hope someone can help with this. We use MapInfo Pro v16 and we built a custom ribbon tool for our team to use. One of the buttons allows users to open a database table/layer and update it directly in MapInfo, by adding dots on a map ( as in clicking on a map window directly and getting ...
Posted By Maria Sousa 10-16-2018 01:26
Found In Egroup: MapInfo Pro
\ view thread
Im not having the issue, its one of my team colleagues. Might have to get back to you on if she can load other mbx. I assume she can, we did that a few days ago with the Coordinate Extractor. Our version of MapInfo is V16.0.3 Release build 304