Spectrum Spatial (SSA/LIM)

Expand all | Collapse all

CONN-45210 - WMS Secured, still not working?

  • 1.  CONN-45210 - WMS Secured, still not working?

    Posted 06-02-2020 02:06
    Applied the patch 2019.1 S08 for SSA in hope of getting my secured WMS-layers working again.
    Sorry to say, its still not working. All requests in the browser is returning HTTP 401.
    Have tried both with and without CORS enabled. Any idea as to why?

    ------------------------------
    Joakim Häggmark
    Sokigo AB
    LYCKSELE
    ------------------------------


  • 2.  RE: CONN-45210 - WMS Secured, still not working?

    Posted 06-03-2020 08:33
    Hi Joakim,

    Have you opened any support ticket regarding this issue? CONN-45210 does not seem to be the correct id.

    If not, I'll request you to open a ticket and supply the details about your WMS configurations so that we can investigate it.

    ------------------------------
    Vishwas Gupta
    Pitney Bowes Software India Pvt. Lt
    NOIDA
    ------------------------------



  • 3.  RE: CONN-45210 - WMS Secured, still not working?

    Posted 10-07-2020 05:12
    Sorry for my late answer.
    CONN-45210 is the bugID referenced in the release notes for patch 2019.1 S08 for SSA.
    As i said in my previous post, i couldnt get WMS-services with authentication to work even after this patch. Will you please look at this?

    Thank you!
    CONN-45210


    ------------------------------
    Joakim Häggmark
    SOKIGO AB
    LYCKSELE
    ------------------------------