MapInfo Pro

Expand all | Collapse all

Error in saving MapInfo Layout

  • 1.  Error in saving MapInfo Layout

    Posted 20 days ago
    Edited by hrehman@hydrostorm.com.au 20 days ago
    Hi Help Team

     I developed a custom layout and saved the workspace with the layout.  On re-opening, i get the following message

    Error # Line # Error Detail Other Info
    1 5077 Syntax Error: Missing required Position clause.

    When i open the workspace after accepting the error, the layout appears to be missing some of the frames.

    I am using version 2019.2 (64 bit) Release Build 28

    Would appreciate help/fix for this issue.

    Kind regards

    ------------------------------
    Habib
    ------------------------------


  • 2.  RE: Error in saving MapInfo Layout

    Posted 16 days ago
    Hi Habib

    It seems that MapInfo Pro saved a workspace without some required elements, more specific the position of some elements probably in the layout.

    You can see the error refers to line 5077. Can you check what's "happening" in the layout around these lines?
    You can open the workspace in a text editor and jump to that line number.

    It might be worth contacting our support too to get this issue recorded.
    You can send an email to support: software.support@precisely.com

    Also feel free to upload the workspace file (.wor) here and I can try to take a look.

    ------------------------------
    Peter Horsbøll Møller
    Principal Presales Consultant | Distinguished Engineer
    Precisely | Trust in Data
    ------------------------------